Regntøj

Husk regntøjet, så børnene kan komme ud og lege - også i regnvejr. Her har vi alt fra regntøj i gummi til åndbart letvægtsregntøj. Flere af mærkerne har desuden været bedst-i-test, så du er sikker på at regntøj i god kvalitet.
380 resultater.

ReimaHold dine små krabater tørre med regntøj til børn af høj kvalitet

Når skyerne samler sig, og regndråberne begynder at falde, er der ingen grund til, at udendørslegen skal slutte. Regnfulde dage giver mulighed for at plaske i vandpytter og nyde naturen, men det er vigtigt at være klædt rigtigt på. Vores udvalg af regntøj til børn sørger for, at dit barn holder sig tør, godt tilpas og klar til al salgs vejr.

Da vi forstår, hvor vigtigt det er at holde børnene beskyttede mod vind og vejr har vi samlet en omfattende kollektion af regntøj, som børnene vil elske og forældrene kan stole på. Vi har foret regntøj i form af regnsæt, regnjakke, regnbukser og regndragt med foer til de koldere dage, men også uforet regntøj, som du kan stole på, uanset vejr. Vores regntøj er ikke kun vandtæt, det er også flot, slidstærkt og komfortabelt. Uanset om du er ude efter et muntert print, der lyser en grå hverdag op, eller en klassisk ensfarvet model, som matcher alt, så tilbyder vi regntøj til børn, der både har variationsmuligheder og kvalitet. Det er fremstillet på en måde, der gør, at det kan holde til lidt af hvert, så lidt regn ikke skal ødelægge børnenes legeglæde./p>

Find dit barns nye regntøj hos Jollyroom

Hos Jollyroom er vi stolte over at være Nordens største børne- og babybutik på nettet, som tilbyder alle de vigtigste ting, som din familie behøver, inklusive et stort udvalg af regntøj i topklasse. Se mærkerne, der sætter standarden for kvalitet og holdbarhed, når det gælder børnetøj, såsom Didriksons, Reima, Nordbjørn og Petite Chérie Atelier.

Didriksons og Reima er pionerer, når det kommer til at fremstille holdbart tøj af høj kvalitet. Deres produkter er lavet til at beskytte dine børn fra vind og vejr, så de kan nyde udendørslivet uden at risikere at blive våde. Når det gælder moderigtige regnsæt, som du kan stole på, er Petite Chérie Atelier og Nordbjørn de perfekte valg – med dette regntøj er mulighederne for sjov leg uendelige. Med justerbare pasformer, der passer til voksende børn, og robuste materialer, som holder sæson efter sæson, er dette en klog investering for alle familier.

Alle varemærker i vores kollektion deler vores engagement for kvalitet – vi forstår nemlig godt, at du som forælder, gerne vil have regntøj til dine børn, der er lige som holdbart og dynamisk som dem. Overtøj, der kan holde til en masse eventyr og kan tåle at blive vasket flere gange. Derfor har vi samlet velkendte varemærker, som forældre har lært at stole på. Når det kommer til dit barns tøj, ved vi, at du forstår vægten af at balancere sikkerhed med komfort og stil. Derfor opfylder vores kollektioner af forede regndragter, regnsæt, regnbukser og jakker alle disse krav og mere til. Når det kommer til regntøj til dine børn, dækker vores udvalg hos Jollyroom alle børns behov, hvilket betyder, at du trygt kan gøre dine små krabater klar til at plaske rundt i både regn og solskin. God vind i regnvejret!