Reimatec Lappi Flyverdragt, Black
Reimatec Lappi Flyverdragt, Black
Reimatec Lappi Flyverdragt, Black
Reimatec Lappi Flyverdragt, Black
Zoom

Reima

Reimatec Lappi Flyverdragt, Black

Fri fragt
Varen er udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Varen er udsolgt
659 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

CMS_Club Jollyroom_DK2.png

 

Beskrivelse

Flyverdragten, Lappi, er en vinterflyverdragt fra Reimatec, som holder dit barn varmt og tørt i løbet af vintersæsonens skiftende vejrforhold. Dragten er fremstillet i et smudsafvisende materiale, der er både vand- og vindtæt. Alle sømme er tapede, og flyverdragten har et vandsøjletryk på hele 15.000 mm. Ekstra isolering på bagdelen varmer ved leg i sne.

Vinterflyverdragten har et glat for og en lang lynlås, der gør på- og afklædningen lettere. Taljen er justerbar, hvilket sørger for den bedst mulige pasform. Flyverdragtens hætte kan tages af, for en øget sikkerhed, og beskytter dit barn fra kolde vinde og nedbør. Den kan tilmed justeres for en bedre pasform samt har en aftagelig kant i imiteret pels. Elastiske ribkanter i ærme-og benender samt holdbare fodholdere i silikone gør, at flyverdragten sidder, hvor den skal – selv under de mest aktive udendørslege. En lille lynlåslomme sørger for at små skatte trygt kan opbevares.

Artikelnummer:  10149768

Få mere inspiration her

Information

Åndbarhed (g/m²/24 t) 7000
Egenskaber Vandafvisende
Materiale 100% polyester, polyuretan overfladebehandling
Vandsøjletryk (mm) 15 000

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.