Cardigans & Strik

Når det ikke er varmt nok til et enkelt lag tøj, er en cardigan næsten det perfekte stykke tøj! En mere alsidig beklædningsgenstand skal man lede længe efter da en cardigan, strikket eller vævet, er både varm og ventilerende og kan bruges året rundt. Finde lækre strikkede eller vævede trøjer og cardigans til dine børn her.
31 resultater.

Cardigans og striktrøjer til børn og babyer

Når efterår og vinter kommer snigende, så er det en god ide at have en varm strikket sweater at trække over hovedet, hvis det bliver lidt koldt. En varm, ulden striktrøje og en kop varm kakao mellem hænderne er vel det, minder er gjort af? Og så er det så dejligt let at lyne en vamset cardigan op, før man stikker i jakken og skal ud og lege. Det perfekte mellemlag til en tur på kælkebakken.

Striktrøjer til børn i alle aldre på jollyroom.dk

Her på Jollyroom finder du selvfølgelig bunkevis af lækre cardigans, strik og sweaters til børn såvel som baby. Vi har trøjer og overtrøjer i alle modeller og med fine mønstre, eksempelvis det klassike Marius-mønster!

Er der andet I mangler, så stik hovedet forbi vores andre kategorier med lækkert kvalitetstøj til børn i kæmpeudvalg. Vi har blødt uldtøj, fleece- og polarfleece og naturligvis også overtøj til alle sæsoner. Find kendte og populære varemærker som Joha, Hummel, Small Rags og mange flere lige her.