Pyjamasser

Kan du heller ikke sove når du fryser? Så er du ikke den eneste, og børnene er ekstra følsomme over for kulden, så sørg for at de har en varm pyjamas, så de ikke fryser og holder mor og far vågne hele natten. Se alt det lækre nattøj til børn i alle aldre her!
173 resultater.

Pyjamasser gør sengetid lidt sjovere

De fleste forældre har med garanti oplevet de krigslignende, som kan opstå, når det nærmer sig sengetid. Trætte børn, der ikke bestemt ikke vil tage nattøjet på, børste tænder eller gå i seng. Her gælder det om at skabe en tryg og hyggelig stemning i aftenrutinen.

Hvorfor ikke gøre det hele lidt sjovere med en blød og unik pyjamas? De findes i alverdens mønstre og motiver med både skjorter, trøjer og matchende bukser. Find netop dit barns yndlingskarakter fra hans eller hendes højtelskede børnebøger, serier eller film. Uanset om dit barn er vild med traktorer, katte eller måske nogle af figurerne fra Disney eller Marvel, så kan dit barn måske næsten ikke vente med at tage sin seje og flotte nye pyjamas på.

Når dit barn er i nattøjet, kan I ved hjælp af fantasi og smarte tandbørster lege jer gennem tandbørstningen og afslutte med læse godnathistorie fra dit barns yndlingsbog. Så kan de små pus sove trygt.

 

Find den perfekte pyjamas hos Jollyroom

Vi ønsker at gøre livet nemmere og sjovere for alle slags af familier. Så hos os er du altid sikker på at finde Nordens største online udvalg til både baby, børn og unge.

Gå på jagt mellem bløde pyjamasser til drenge og piger, babysoveposer, søde natkjoler og bløde morgenkåber. Find det perfekte sæt nattøj til dit barn blandt fine nuancer, sjove mønstre og skøre motiver. Vælg mellem en masse lækre mærker, som leverer tøj i højeste kvalitet fra Joha, Name It, Celavi, Geggamoja og mange flere.

Husk endelig at tage et kig på vores store udvalg til børn i alle aldre. Hos os finder du alt fra cykler og legetøj til sko og møbler til værelset. Glem ikke, at her på Jollyroom får du prisgaranti. Så når du har handlet nattøj og pyjamasser til dit barn, kan du være sikker på, at du har fået nettets bedste pris. 

Kom og tjek det ud!