Lune fleecejakker til børn, som skal klædes på til vinteren. Fleecejakkerne er både praktiske overtrøjer og gode mellemlag under flyverdragt eller vinterjakke, så barnet holder varmen på kælkebakken eller gåturen.
195 resultater.

Lune og lækre fleecejakker til børn

Der er langt flere kolde dage her i Norden, end der er varme, og vi danskere er faktisk gode til at have godt, praktisk vintertøj og termotøj i skabet både til børn og voksne. Den ene dag skal man bruge regntøj, og den næste T-shirt. Om morgenen er det solskin og om eftermiddagen skal de isolerende lag frem, så vi er sikre på at kunne holde varmen. Som barn er det sjovest, hvis tøjet er let at få på, rart at bevæge sig i og praktisk at bruge, og det må man sige at fleecetøj er! Som forælder er det også ekstra godt, hvis man kan få høj kvalitet for pengene og gøre en god handel - og ja, det må man sige I kan!

Fleecejakker er bare én af de ting man skal have i skabet, og gerne et par stykker pr. person, så der altid er en, som er ren og klar til brug. Både på de kølige sommeraftener og de koldere vinterdage. Hold på kropsvarmen ved at isolere med en blød og vamset fleecejakke; så går det hele lidt nemmere!

Fleecejakker og fleecetrøjer i bunkevis på Jollyroom

Uanset om det skal være en let fleecejakke til at trække over T-shirten eller et godt isolerende mellemlag under regnjakke eller flyverdragt, så er det her, du finder den. Vi har kendte kvalitetsmærker som Didriksons, Reima, Hummel og mange andre, der alle har erfaring med at lave tøj til børn og voksne, som er både holdbart, slidstærkt og smart med hageklapper, praktiske lommer, tommelfingerhul, høje kraver og ikke mindst intelligente miks af fleece og polarfleece, der både isolerer, ånder og tempererer. Skynd dig at dykke ned i det nyeste og bedste tøj til børn og babyer, og gør det bedste køb online - når du vil! Vi giver nemlig prisgaranti, så du altid kan få tøjet til den bedste pris online.