Fleecebukser

Fleecebukser er et både varmt og isolerende mellemlag under regnbukser eller overtræksbukser. Derfor har vi sikret os et bredt udvalg af fleecebukser til børn i alle aldre, så skiferien og kælkebakkerne kan udnyttes fuldt ud.
49 resultater.

Varmende fleecebukser til børn og baby

Det danske vejr kræver en god lag-på-lag påklædning – både til sommer og vinter – og her er lækkert fleecetøj et must for både børn og voksne. Med de bløde fleecebukser kan dit barn løbe rundt indendørs, putte sig på kolde sommeraftener, være klar til vinterens udendørsleg og holde varmen på vej ned ad ski- eller kælkebakken. Det er godt at have mindst et sæt praktiske bukser af fleece, da de kan bruges hele året både som isolerende overtøj og mellemlag. Fleecebukser er nemme at få på og af –  og så er der mere tid til sjov og leg.

 

Fleecebukser og leggings i lækre designs på Jollyroom

På Jollyroom har vi en masse lækre og praktiske fleecebukser til børn i alle størrelser med den bedste kvalitet i fine og stilrene designs og farver. Vi forhandler alle de kendte brands som Didriksons, Reima, Hummel og mange andre med det bedste fleecetøj på markedet, som er både slidstærkt, åndbart og komfortabelt og med smart kombination af fleece og polarfleece. Uanset om du skal bruge lette fleecebukser til at trække over bukser eller leggings eller et godt isolerende mellemlag under regnbukser eller flyverdragt, så kan du finde det her.

Hvis du er på udkig efter andet fleecetøj, uldtøj eller overtøj har vi det selvfølgelig også i vores sortiment med det nyeste og bedste tøj til børn og babyer. Vi tilbyder prisgaranti - få den billigste online pris her!