Når julen nærmer sig, er det både sjovt at klæde sig ud som en nisse, og den 13 december er det Lucia, hvor der synges og bæres lys i håret, iført en flot hvid luciakjole. Disse klassiske udklædninger til højtider finder du her hos Jollyroom til rigtigt gode priser.

Her finder du julens fineste udklædningstøj.

Synes du også, at det er svært at vente på at det bliver juleaften igen? Find flotte kostumer og udstyr til julens optog og arrangementer, skal poden klædes ud som hemmelighedsfuld julemand med en gavefyldt sæk, eller skal der deltages i det årlige Lucia optog, måske endda som Lucia brud? Tøjet finder du her.

 

Vi er eksperter i udklædning

Her på Jollyroom elsker vi julen, hvor firmaer som Oscar & Ellen og Leco spreder julestemning til alle små julenisser og yndige børn i det årlige Lucia-optog, med deres spændende produkter, lige fra julemandsdragter til forskelligt tilbehør til Luciaoptoget.

Jollyroom har åbent alle årets 365 dage. Vores prisgaranti betyder at vi selvfølgelig matcher prisen, hvis du finder varen billigere et andet sted. Velkommen indenfor i Nordens største online familiebutik!