Selvom der ikke er dresscode for barnet, som skal døbes, er der mange der vælger at døbe deres børn i en hvid, lyserød eller lyseblå dåbskjole. Hvis det ikke er en, som kan arves kan du gøre som mange andre og købe en enkel men elegant dåbskjole her på Jollyroom. Se udvalget af dåbskjoler til de små guldklumper her!

Dåbskjoler og festtøj til den store begivenhed.

Fint dåbstøj er et must, når den lille skal døbes, uanset om det er til en dreng eller en pige. Dåbstøj i den klassiske udformning som en lang hvid dåbskjole med blonder og bånd til eller som et fint jakkesæt og matrostøj er nogle af de populæreste modeller, og som forældre til den lille, når navnefesten skal gennemføres, er det klart at I skal have det bedste og smarteste dåbstøj på hylderne at vælge imellem.

 

Søde dåbkjoler på jollyroom.dk

På Jollyroom.dk bestræber vi os på at have et seriøst og bredt udvalg til både børn og barnefamilier, og vi får løbende de sidste nye modeller af dåbskjoler fra fx Jocko, moderne dåbstøj til babydrenge og -piger og diverse tilbehør til dåbstøjet som bånd, sløjfer og fodtøj hjem, så I kan få det perfekt til dåbsfesten.

Husk at vi har babytøj til hverdag og fest og lækkert fodtøj, der passer til! Og lige såvel som dåbstøj har vi også sjove og fine dåbsgaver til den lille samt alverdens legetøj og gode barnevogne og autostole, så det er bare at vælge det, der passer jer bedst.