Med skarpt sollys fra oven kan det være svært at få sovet til middag, uanset hvor komfortabel barnevognen er. Vi fører solskærme til mange forskellige mærker barnevogne, så barnet kan sidde i skygge udendørs, og du ikke skal bekymre dig om solskoldninger på den sarte hud. Se vores store sortiment af barnevognssolskærme, og find én der passer til netop din vogn!
18 resultater.

Beskyt barnet med en skolskörm til barnevognen

Der er få ting, som er bedre end en trilletur med de mindste, specielt om sommeren! Men lige så herlig som solens stråler er, så bliver de skadelige bliver de i for store doser, særligt for barnets sarte hud.

Med en solskærm til barnevognen tager du hurtigt hånd om denne problematik, og der er massevis af gode solskærme på markedet, ligesom der også er solkalecher og barnevognsgardiner, alt sammen tilbehør, der får den lille til at lidt godt og køligt i barnevognen.

Køb en solskærm til barnevognen hos os

I Jollyrooms sortiment af solskærme og barnevognsgardiner til barnevogne er der mildest talt gode muligheder for, at finde solskærme, kalecher og solskærme til barnevognen fra gode mærker som Tiny Travel, Mountain Buggy og Thule, og vi har det i fine farver og skønne mønstre. Vi har tilmed også et superflot udvalg regnslag og parasoller til barnevognen, samt et hav af komfortable og smarte klapvognshynder og lammeskind, så dit barn også kan sidde godt og lun på koldere årstider!