Giv det ældste barn en ståplads på vognen, når gåturen bliver for lang. Et ståbræt sættes nemt på vognen, så barnet kan stå og hvile lidt, mens vognen kører. Vi har ståbrætter til mange forskellige barnevognsmodeller!
36 resultater.

Et ståbræt til trætte, små ben

Når man er ude at trille med den mindste, kan det større barn hurtigt blive træt i benene, og så er det dejligt at have et ståbræt at ty til. Et ståbræt er let at sætte på barnevognen, og er en dejlig plads for barnet at stå og hvile benene. Der findes også sæder, som kan sættes fast på ståbrættet – hvis man er ekstra træt!

Find et ståbræt til barnevognen på Jollyroom

På Jollyroom har vi et fint og varieret udvalg af ståbrætter til barnevognen. Vi fører mange forskellige modeller i flotte designs, alle sammen fra gode mærker som Easy Rider, Lascal og Bumprider. Og selvfølgelig har vi også komfortable sæder, der både har sikkerhedssele og er lette at sætte fast på ståbrættet med en enkelt bevægelse, så I hurtigt kan komme ud af døren.

Tag også gerne et kig på vores øvrige udvalg af barnevognstilbehør. Her kan du finde mobil- og kopholder, regnslag og myggenet til barnevognen, gode klapvognshynder og lammeskind og meget, meget mere!