NUK Genius Sut Silikone str. 3 2-pack, Lilla/Hvid

NUK Genius Sut Silikone str. 3 2-pack, Lilla/Hvid

89 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Genius sutterne fra NUK er designet for at sørge for en sund og naturlig udvikling af barnets kæbe og tænder. NUK’s specielle form på suttehovedet gør at tungen har mere plads i munden, hvilket gør at sutten ikke presser så hårdt på tandkødet og sørger dermed for at kæben og tænderne kan udvikle sig naturligt.

Sutterne er lavet i blød silikone, med et ventileret plastikskjold omkring munden og en praktisk ring, så sutten er lettere at få fat på. Sutter i silikone bør udskiftes når der er synlige ridser og mærker i silikonen, derimod nedbrydes materialet ikke som latex når det udsættes for sollys og fødevare fedtstoffer. Silikonen er syntetiskt fremstillet uden skadelige kemikalier og den afgiver ingen smag, lugt eller sundhedsskadelige stoffer.

Antal: 2.

Størrelse: 3.
Anbefalet alder: 18-36 mån.

Materiale: BPA fri plastik, Silikone.

Farve: Lilla/Hvid.
Artikelnummer: 680143

Om varemærket

NUK

På Jollyroom tilbyder vi vores kunder et stort NUK-sortiment, som er lige til at dykke ned i!

NUK står bag en masse babyprodukter, der egner sig til forskellige aktiviteter i børnefamiliens hverdag. Du finder sutteflasker, sutter, hygiejneartikler og en masse i udvalget.

Det er desuden værd at bemærke, at sutter fra denne virksomhed altid fremstilles med den unikke NUK-form, som baner vej for en sund udvikling af barnets mund.

Se mere fra NUK »