Kids Concept Sutteklud Helge, Grå
Kids Concept Sutteklud Helge, Grå

Kids Concept Sutteklud Helge, Grå

149 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Sutteklud ”Helge” fra Kids Concept – en utroligt blød sutteklud med et sødt uglehoved på midten, som gør kluden nemmere at holde fast i, og sjov at lege med. Suttekluden kan følge dit barn overalt - i barnevognen, i tremmesengen, i bilen – og vil med tiden blive en af barnets kæreste ejendele, da dens duft, og fornemmelsen af at røre den, bliver et fast holdepunkt i hverdagen.

Uglesuttekluden Helge kan bruges til alt fra leg til at skabe tryghed ved sovetid, og dit barn kan trygt bide i den, hvis de første mælketænder har gjort gummerne ømme.

Anbefalet alder: Fra 0 mdr.

Mål: 35 x 35 cm.

Materiale: Plys.

Vaskeanvisning: Vaskemaskine, 30°C.

Farve: Grå.
Artikelnummer: 559900

Om varemærket

Kids Concept

Find møbler og legetøj fra charmerende Kids Concept, som har specialiseret sig indenfor børneværelser og interiør, og som ligeledes står bag flere populære og kendte kollektioner. Kids Concept indretning til børn er designet i nært samarbejde med netop børn fra en "børnebestyrelse", som har inspireret designet med deres tanker og drømme. I vores Kids Concepts sortiment kan du finde alt fra flag til lamper, telte, kasser, kurve og dåser samt legetøj.

Se mere fra Kids Concept »