BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla
BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla
BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla
BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla
BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla

BabyBjörn Blød Hagesmæk 2-Pack, Lyserød/Lilla

129 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dage til at returnere julegaverne

Beskrivelse

En lækker hagesmæk i blød plast fra BabyBjörn, som takket være sin praktiske form, fanger al den mad som ikke havner i munden.

Hagesmækken er let at rengøre, og den hurtigttørrende plast, sikrer at du kan bruge den hurtigt efter.

Den bløde halsrem er behagelig mod barnets følsomme hals og den trinløse knapning sikrer at hagesmækken altid passer til dit voksende barn. Fordi knapperne er ikke låses fast eller bliver bundet, løsner hagesmækken sig hurtigt hvis den skulle side fast i noget.

Hagesmækken er let at tørre af med en fugtig klud, skylle under løbende vand, eller vaske i opvaskemaskinen. Hele hagesmækken er produceret i et hurtigtørrende plastmateriale, så du ikke behøber at vente på den skal tørre, men istedet bruge den direkte efter.

Alle køkken og badeværelse produkter fra BabyBjörn opfylder gældende sikkerhedsstandarder for plast i både Europa og USA. Dette betyder, at plastikken løbende kontrolleres for bisphenol A (BPA) og andre farlige stoffer.

Alder: Fra omkring 4 måneder.

Hals mål: 19-30 cm.

Pleje: Tør af med en fugtig klud, skyl under rindende vand eller i opvaskemaskinen, undgå dog at placere den tæt på opvaskemaskinens varmeelement.

Materiale: Fremstillet af polypropylen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE).

Farve: Lyserød/lilla.
Artikelnummer: 484554

Video

Om varemærket

BabyBjörn

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af børneprodukter fra BabyBjörn. Vi tilbyder bl.a. BabyBjörn-bæreseler, -rejsesenge, -vippestole og -madningsprodukter.

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der har opnået international status takket være sine innovative produkter, som kendetegnes af deres høje sikkerhedsstandarder. Virksomheden stræber efter at gøre hverdagslivet lettere for småbørnsfamilier, hvilket opnås ved at udvikle kvalitetsfulde produkter for børn på op til 3 år.

Se mere fra BabyBjörn »