Topcom Kameraenhed KS-4247 til Babyalarm
Topcom Kameraenhed KS-4247 til Babyalarm
Topcom Kameraenhed KS-4247 til Babyalarm

Topcom Kameraenhed KS-4247 til Babyalarm

699 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Kameraenhed "KS-4247" fra Topcom - et ekstra kamera til din Topcom Babyalarm 4500, som gør dig i stand til at overvåge flere rum på samme tid.

Enheden er kompatibelt med Topcoms babyalarm KS-4246.

Kamera-enheden er yderst praktisk og kan monteres på væggen, hvor du får den bedste udsigt over værelset, og den kan udbygges med yderligere fire kameraer, så du kan holde styr på adskillige pladser i din bolig.

KS-4247 er udstyret med et moderne lyd- og lyssystem, som producerer lyd og billeder af høj kvalitet.

Mål: L10 x B10 x H15 cm.

Obs! Denne enhed er ikke en babyalarm, men ekstraudstyr til babyalarmerne Topcom 4500 version 3 (KS-4246). Babyalarmerne sælges separat.
Artikelnummer: 498878

Om varemærket

Topcom

Med babyalarmer fra Topcom kan du med lethed skabe overblik og tryghed, når du lægger dit barn til at sove i et andet rum.

De smarte babyalarmer har forskellige funktioner, som tilbyder ideelle løsninger for børnefamiliernes individuelle behov. Nogle af alarmerne er forsynede med videoskærme, der kan give dig visuel feedback fra barnets værelse, og visse kan sågar tilsluttes smartphones og tablets.

Babyalarmerne har lang rækkevidde og størstedelen tilbyder tovejskommunikation, så du ikke blot kan høre din baby, men også svare beroligende tilbage.

Se mere fra Topcom »