Candide Puslepude med Badelagen Sand

Candide Puslepude med Badelagen Sand

749 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Candide Puslepude med Badelagen er en patenteret og luksuriøs puslepude i gennemtænkt design, med vægt på sikkerhed og komfort. For tryg og sikker babypleje er puslepuden udstyret med en sele, som placeres om barnets mave med velcrobånd, og en høj kant langs kanterne, for at forhindre, at barnet triller eller sparker sig af puden. Sengens underside er betrukket med antiskrid-materiale, som holder den stabilt på bordoverfladen.

For bedst muligt komfort er liggedelen fyldt med bittesmå EPS-kugler, som former sig bekvemt efter babyens krop. Sikkerhedskanten er af ultrablødt skum og kan med fordel anvendes som hovedstøtte, når det er pusletid.

Et blødt og behageligt lagen medfølger. Det er tilpasset puslepudens sele og kan placeres over pudens øverste kant med velcrobånd, som sikrer at barnet ikke vikler sig ind i lagenet og reducerer risikoen for ulykker.

Obs! Efterlad aldrig et barn på en højplaceret plads, skønt det befinder sig på en puslepude.


Mål, puslepude: 70 x 50 cm

Mål, lagen: 95 x 75 cm.


Farve: Sand.
Artikelnummer: 142188

Video

Om varemærket

Candide

Candide producerer funtionelle barn og babyprodukter i en høj kvalitet og et flot design. Detajlerne er i højsædet på alle deres produkter, lige fra sikre puslepuder til behagelige amningspuder og praktiske pusletasker.

Se mere fra Candide »