Øko
Sophie the Giraffe Baby Bubble Bath

Sophie the Giraffe Baby Bubble Bath

129 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Sophie the Giraffe Baby Bubble Bath - en lækker sæbe til et herligt skumbad, som rengør babyens følsomme hud så skånsomt som muligt.

Badeskummet indeholder hvid te og havreekstrakt, som tilfører huden næring og fugt, samtidig med at de har en lindrende effekt. Blandt ingredienserne finder du også lavendelekstrakt, som har en skøn, afslappende effekt.

Dette produkt indeholder økologiske ingredienser og har gennemgået dermatologiske tester. Det indeholder hverken stærke, æteriske olier eller allergifremkallende duftstoffer, og er derfor velegnet for sart sud.

- Tuben indeholder 150 ml.

99,4% af ingredienserne i dette produkt er naturlige og 15% er økologisk avlede.
Artikelnummer: 415303

Video

Om varemærket

Sophie the Giraffe

I Jollyrooms store sortiment finder du søde produkter fra Sophie the Giraffe.

Den lille giraf blev til d. 25 maj, 1961, på Hellige Sophies dag og fik derfor navnet Sophie. Da Sophie kom til verden forestillede andet legetøj altid bondegårdsdyr eller husdyr; det var derfor Monsieur Rampeau fra Frankrig kom på, at hun skulle se netop sådan ud.

Giraffen Sophie blev det første eksotiske dyr på markedet. Størrelsen og formen var ideel til små børnehænder og Sophie blev med det samme en stor succes. Når de første tegn på tænder viste sig hos de små, var Sophie altid hjælpsom.

Udelukkende gennem omtale blev giraffen Sophies popularitet større og spredte sig. Siden da har generation efter generation af børn i Europa elsket at høre Sophie lave sjove pivelyde, når de trykkede på hendes mave eller hoved. En ægte klassiker.

Se mere fra Sophie the Giraffe »