-11% Fri fragt
Thule Sapling Bærestol, Dark Shadow/Slate + Regnslag
Thule Sapling Bærestol, Dark Shadow/Slate + Regnslag
Thule Sapling Bærestol, Dark Shadow/Slate + Regnslag

Thule Sapling Bærestol, Dark Shadow/Slate + Regnslag

  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Denne bærestol er en super praktisk og behagelig løsning til de længere gå- eller vandreture, når hele familien skal med på tur, og en vogn ikke er den bedste løsning. Stolen er let at justere i ryg og bælte, så man kan skiftes til at bære uden problemer. Desuden har stolen både integrerede lommer på bæredelen, samt to rummelige lommer med lynlås på bæltet.

Barnets sæde har en god og støttende ryg, som ånder og dermed undgår at barnet bliver vådt af sved. Sædet er ergonomisk og i blødt velour, fodstøtten kan fjernes, og så er der en solskærm, som kan foldes ud.

Her medfølger der også et regnslag, som passer perfekt til bærestolen og er både praktisk og flot. Regnslaget dækker dit barn og stolen effektivt, og fylder næsten ingenting, når det er foldet sammen. Foran og til siderne har slaget vinduer, så barnet stadig kan se ud.

Thule Sapling Regnslag er fremstillet i ripstop-nylon på 70 denier med vandtæt polyuretan-coating og svejsede sømme. På bagsiden findes et logo i refleksmateriale, så man er synlig i mørke og dårlig sigtbarhed.

Materiale:
Bærestol: 210D Cordura-nylon, 420D-nylon.
Regnslag: Nylon.

Mål: H73 x B31 x D35 cm.
Vægt: 3,3 kg.

Garanti: 25 år.

Farve: Grå/Blå.
Artikelnummer: 902318

Om varemærket

Thule

Hos Jollyroom finder du et stort udbud af sport- og cykelvogne fra Thule. Thule Chariot fremstiller smarte og flotte barnevogne hvor du får fem barnevogne i en. Alt udgår fra en og samme vogn, med forskellige tilbehør som joggingsæt, skisæt, vandrersæt, cykelsæt eller promenadevogn. Du skifter mellem de forskellige muligheder på et øjeblik og er klar til nye udfordringer!

Se mere fra Thule »