-33%
Oeko-Tex
Britax Bæresele, Sort
Britax Bæresele, Sort
Britax Bæresele, Sort

Britax Bæresele, Sort

799 kr 1.195 kr Du sparer: 396 kr (-33%)
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Britax Bæresele giver dit mere kvalitetstid med dit barn når du er ude på tur. Bær dit barn med ansigtet mod dig, for at give en følelse af tryghed samtidig med at du forstærker den vigtige følelse af nærdhed, eller bær barnet med de nysgerrige øjne vendt mod verden omkring Jer. Den justerbare støttepude og de plostrede benåbninger giver den højeste komfort.


Bæreselen har et CarryLong-system; de vatterede skulderremme og bæltet i livet fordeler vægten jævnt over skuldre, ryg og hofter. Selesystemet, der nemt kan justeres med en hånd, ligesom udformningen over hovedet, gør livet lidt lettere.
Britax har inkluderet en justerbar støttepude for bedre kontrol af barnets hoved og nakke, polstrede benåbninger, benremme for ekstra sikkerhed til børn der vejer 3,5-5 kg, og et indlæg for børn mellem 3,5-6 kg, som giver en mere naturlig siddestilling og hæver barnet højt nok til at du kan kysse det.
Leveres med hagesmæk (100% bomuld, kan vaskes i maskine). Opfylder kravene i henhold til Øko-Tex® Standard 100.


Materiale, overtræk: 100% polyester.

Farve: Sort.
Artikelnummer: 119943

Video

You must have Adobe Flash Player installed to view this video.

Om varemærket

Britax

Jollyroom tilbyder dig et stort udvalg af Britax-autostole og -barnevogne!

Britax gør barnets liv til et eventyr fra første øjeblik. Med fokus på sikkerhed, tilbyder Britax produkter du kan stole på, da de nyeste teknikker altid kombineres med komfort og optimal brugervenlighed.

 

Se mere fra Britax »