-17%
BabyBjörn Active Bæresele Velour, Brun
BabyBjörn Active Bæresele Velour, Brun
BabyBjörn Active Bæresele Velour, Brun

BabyBjörn Active Bæresele Velour, Brun

995 kr 1.199 kr Du sparer: 204 kr (-17%)
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Active er en robust bæresele, perfekt for dig som lever et aktivt hverdagsliv. Ekstra udstyret med justerbar nakkestøtte, der giver god støtte i lænden og hjælper med at aflaste skuldrene.

- Udviklet i samarbejde med lægelig ekspertise til at være optimal for den nyfødte.- Nem at tage på og af på egen hånd. Forreste del kan åbnes helt, så du kan løfte barnet ud uden at vække det.- Giver ordentlig støtte til barnets hoved, ryg og hofter allerede fra fødsel.- Når barnet bliver lidt ældre og kan holde hovedet selv kan nakkestøtten foldes ned og barnet vende fremad.Alder: Fra nyfødt (mindst 3,5 kg og 53 cm) op til 12 kg.Materiale: Bomuldsmix: 60% bomuld og 40% polyester.Mesh: 100% polyester.Tekstilerne som vender mod barnet er testede i henhold til Oeko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Dvs garanteret frie for skadelige og allergifremkaldende stoffer.

Vaskeanvisning: 40°.Farve: Fløjl/ Brun.
Artikelnummer: 112750

Video

Om varemærket

BabyBjörn

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af børneprodukter fra BabyBjörn. Vi tilbyder bl.a. BabyBjörn-bæreseler, -rejsesenge, -vippestole og -madningsprodukter.

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der har opnået international status takket være sine innovative produkter, som kendetegnes af deres høje sikkerhedsstandarder. Virksomheden stræber efter at gøre hverdagslivet lettere for småbørnsfamilier, hvilket opnås ved at udvikle kvalitetsfulde produkter for børn på op til 3 år.

Se mere fra BabyBjörn »