Fri fragt
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Hvid
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Hvid
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Hvid
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Hvid

BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Hvid

1.099 kr 1.149 kr Du sparer: 50 kr (-4%)
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Synergy står for maksimal komfort og behagelig udluftning i perfekt samvirken. Den er lavet af et avanceret 3D-net, som ånder og leder varme og fugt bort. Ekstraudstyret med en bekvem støtte til lænden, som aflaster og giver stabilitet.
Udviklet i samarbejde med medicinske eksperter, for at være optimal til nyfødte børn.

Let at tage af og på uden hjælp. Alle justeringer finder bekvemt sted på forsiden. Giver den rette støtte til barnets hoved, ryg og hofte allerede fra fødslen.
Hovedstøtten er justerbar og kan foldes ned, så barnet kan bæres fremadvendt, når han eller hun er lidt ældre og på egen hånd kan holde hovedet oppe.


Farve: Hvid.
Artikelnummer: 109394

Video

Om varemærket

BabyBjörn

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af børneprodukter fra BabyBjörn. Vi tilbyder bl.a. BabyBjörn-bæreseler, -rejsesenge, -vippestole og -madningsprodukter.

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der har opnået international status takket være sine innovative produkter, som kendetegnes af deres høje sikkerhedsstandarder. Virksomheden stræber efter at gøre hverdagslivet lettere for småbørnsfamilier, hvilket opnås ved at udvikle kvalitetsfulde produkter for børn på op til 3 år.

Se mere fra BabyBjörn »