UBBI Toiletsæde, Hvid/Blå

UBBI Toiletsæde, Hvid/Blå

249 kr
Varen er udsolgt Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Toiletsæde fra UBBI – et smart toiletsæde til børn, der skal lære at bruge de voksnes toilet! Toiletsædet har bløde, behagelige former og holder sig stabilt på plads på toilettet. Det kan justeres i størrelsen, så barnet trygt og sikkert kan sætte sig.

UBBIs toiletsæde er forsynet med håndtag, skridsikre kanter og en indbygget skærm mod stænk, som gør det nemmere at holde rent. Det har desuden en smart ophængningsfunktion, der hurtigt og enkelt lader dig gemme børnetoiletsædet til side, når det ikke er i brug.

Produktet er fremstillet helt uden PVC, BPA og ftalater.

Mål: L36 cm x B29 cm x H8 cm.

Farve: Hvid, blå.
Artikelnummer: 508470

Om varemærket

UBBI

UBBI tilbyder dit et gennemtænkt sortiment af kvalitetsprodukter, der har både børn og forældre i tankerne. Produkterne er udformede for simpel brugervenlighed, for at gøre forældrenes hverdag lettere så de får mere tid tilovers til hyggeligt samvær med deres børn.

Et af UBBIS første og mest populære produkter, er den smarte UBBI-blespand, som kommer i et væld af farver til moderne og klassiske hjem. Til blespandende kan du finde smarte plastik- og stofposer, der egner sig særligt til UBBI.

Se mere fra UBBI »