-10%
BabyBjörn Skammel & Potte, Grå
BabyBjörn Skammel & Potte, Grå
BabyBjörn Skammel & Potte, Grå

BabyBjörn Skammel & Potte, Grå

  • Prisgaranti
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Nordens største webshop til børnefamilien
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Sørg for at badeværelset er indrettet til de mindre børn med dette smarte sæt fra Babybjörn, som indeholder både en smart potte og en stabil skammel. Lad børnene lære at være selvhjulpne og at gøre det selv:
Denne potte fra BabyBjörn er den perfekte kombination af funktion og komfort. Den er både stabil og behagelig takket være den ergonomiske udformning. Inderpotten gør den nem at tømme og rengøre, og stænkbeskyttelsen forhindrer spild.

Den praktiske størrelse gør den ideel til mindre badeværelser.

Genbrugelig PVC-fri plastik.

En stabil skammel fra BabyBjörn der gør det let for dit barn at nå op på toiletsædet eller til håndvasken. Skamlen er tryg at stå på og de brede gummilister nedadtil, sørger for at den står stabilt fast på gulvet. Gummimåtten på oversiden giver godt fodfæste, når barnet står på skamlen.

Mål: 35 x 24 x 15 cm.

Farve: Grå.
Artikelnummer: 903260

Om varemærket

BabyBjörn

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af børneprodukter fra BabyBjörn. Vi tilbyder bl.a. BabyBjörn-bæreseler, -rejsesenge, -vippestole og -madningsprodukter.

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der har opnået international status takket være sine innovative produkter, som kendetegnes af deres høje sikkerhedsstandarder. Virksomheden stræber efter at gøre hverdagslivet lettere for småbørnsfamilier, hvilket opnås ved at udvikle kvalitetsfulde produkter for børn på op til 3 år.

Se mere fra BabyBjörn »