Twistshake

Twistshake Badekar med Pude og Stativ

Fri fragt
Midlertidigt udsolgt

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Midlertidigt udsolgt
1.128 kr 1.328 kr

Leveringstiden tager normalt arbejdsdage.

Se mere information her.

Overvåg lagerstatus

Beskrivelse

Sammenfoldeligt badekar fra Twistshake med en pude til nyfødte. Det har sammenklappelige ben og anti-skridbeskyttelse på undersiden. Badekarret har et praktisk design, som er specielt designet til dine behov. Perfekt til en sikker og sjov tid i badet.

Der medfølger et stabilt stativ der passer til badekaret. Det har smart opbevaringsrum, så du kan have din skyllekande, badelegetøjet og vaskeklude inden for rækkevidde og en afløbsslange, som gør det nemt at tømme badekarret.

– Let at bruge.
– Kan sammenfoldes for let opbevaring.
– Fri for BPA og BVC.
– OBS: Brug ikke badekaret på stativet, når dit barn selv kan stå op, og husk, at du aldrig må efterlade dit barn uden opsyn i badet.

– Anbefalet alder: Fra nyfødt til 4 år.

Artikelnummer:  912595

Kundebilleder

Anmeldelser

Jollyroom garanterer, at anmeldelser lavet af "verificerede købere" er Club Jollyroom-medlemmer, som har købt produktet hos Jollyroom. Jollyroom garanterer dette ved at matche det anmeldte produkt med medlemmets købshistorik hos Jollyroom. Jollyroom garanterer ikke, at andre anmeldelser udelukkende er skrevet af kunder, der har købt eller brugt det pågældende produkt, men opfordrer kun Club Jollyroom-medlemmer, som har brugt produktet, til at skrive anmeldelser. Jollyrooms personale kan også anmelde produkter, men de bliver kun angivet som "verificerede købere”, hvis de har købt produktet hos Jollyroom uden at få kompensation.

Prishistorik

Mangler data