Badekar & Baljer

Når det er tid til at bade babyen, er en badebalje et indlysende alternativ, og mere håndtérbart end et stort badekar.Bad dit barn i en dejlig badebalje, og få badet ordnet i en hyggelig atmosfære. Hos os finder du rummelige og ergonomiske badebaljer, foldebadekar og sammenklappelige badekar fra kendte varemærker som Beemoo, BabyDan og BibaBad
73 resultater.

Babybadekar til de mindste

Et badekar til babyen, det må man da ha´! Om man er til badebaljer, som er mere skålformet eller til den mere kendte model, hvor der er plads til at babyen kan ligge eller til en badestol, hvor du har lidt mere styr på den lille - se, det er op til den enkeltes smag og behag, men sikkert er det, at et babybadekar er en smart del af babyudstyret, når man er småbørnsforældre.

Badekar til børn og babyer på jollyroom.dk

Lige meget om man er til smarte designs som Karibu badekar, smarte foldebadekar eller om man bare skal have et kar, der kan bruges til diverse opgaver, så har vi det her blandt mærker som OKbaby, Bibabad og Doomoo. Badekar med badehjælp og badekar med stativ eller hvad med badekar, der har bestået bedst-i-test? Vi har dem alle på hylderne, så du skal bare vælge!

Husk nu at få det hele med; Blandt vores babyudstyr findes også både fine puslepuder og praktisk ammepuder, kravlegårde til nysgerrige sjæle og barnevogne & klapvogne, som kan komme rundt alle steder, og endelig har vi et væld af stofbleer, både enkle og fine, som er helt uundværlige for dem, der har små børn.