Guide: Dit første barn

 • baby_guide-forstabarnet.jpg

  Når dit første barn er på vej, er der en masse ting at tænke over. Så snart din baby kommer til verden, bliver babyen noget af det vigtigste i dit liv. I skal både lære hinanden at kende og vænne jer til en helt ny situation som forælder og barn. Under graviditeten og den første tid med baby er der en del ting, som kan vente, mens I får styr på jeres "must-haves". Vi har skrevet denne guide til dig, som vil have lidt hjælp med på vejen og undgå stress når din baby bliver født, og i stedet nyde og have fuldt fokus på jeres lille familie!

Tips og vigtige ting at overveje inden baby kommer:

 • Packa_väskan_KLAR.jpg

  1. PAK PUSLETASKEN

  Pak en taske, som du kan tage med på sygehuset. Det kan pludselig gå stærkt, hvis vandet går, og så er det skønt ikke at tænke på at pakke alt i sidste øjeblik. Pak pusletasken efter dine behov - bleer, amme-bh og lidt babytøj er en god idé at tage med.

 • Mysig_sängplats_KLAR.jpg

  2. GØR SENGEN KLAR

  Lav en blød og dejlig seng til din babys ankomst. Dit barn kan putte i sin vugge eller tremmeseng. Eller hav dit barn liggende ved siden af dig i sin egen bedside crib eller i en babynest. Husk også de skønne babytæpper og sutteklude. 

 • Sköta_plats_KLAR.jpg

  3. PUSLEPLADS TIL DIN BABY

  Forbered en sikker og funktionel pusleplads til din baby, hvor du kan have puslebord, puslepude, bleer og pusleartikler stående. Det er en god idé at fylde jeres lager helt op af bleer, så du slipper for at skulle ud og handle stort den første tid. 

 • Bada_din_bebis_KLAR.jpg

  4. BABYS FØRSTE BAD

  Din babys første bad kan blive en lidt svær og uvant situation. Dit barn kan blive glat og svær at holde, eller begynde at græde, samtidig med at der kommer vand overalt. Derfor er det godt at være forberedt inden babys første bad. Det vigtigste er at sørge for at vandets temperatur er ca. 37 grader, som du nemt kan måle med et badetermometer. Vær tålmodig og husk at øvelse gør mester!

 • Första_barnet_kit.jpg

  5. DE FØRSTE TING TIL BABY

  Det kan være temmeligt forvirrende at finde rundt i en helt ny verden af babyudstyr. Hvad kan man nærmest ikke leve uden, og hvad kan vente? Læs med og få gode ideer på vores tjekliste nederst på siden.

 • Första_barnet_kit_KLAR.jpg

  6. GEAR TIL FORÆLDRE

  Det nye familiemedlem betyder også at I får nye behov, som du måske ikke har tænkt over tidligere. Derfor gar vi samlet lidt skønne produkter, som gør hverdagen lidt nemmere for nybagte forældre.

 • Amning_KLAR.jpg

  7. AT AMME ELLER IKKE AMME?

  Inden din baby bliver født, kan det være en god idé at overveje, hvordan I vil gøre med amning. Hvis du vil amme dit barn, kan du gøre amningen lettere med ammeudstyr som bløde amme-bh'er og praktisk ammetøj. Du kan også få en masse gode hjælpemidler til modermælkserstatning.

 • forbered.jpg

  8. EFTER FØDSLEN

  Forbered dig på, hvordan I kommer hjem efter fødslen. Hvis du ser frem til en god gåtur, kan I have en barnevogn klar på hospitalet. Hvis I skal køre bil, bør du anskaffe en autostol til din baby, så I kan køre hjem sikkert og trygt.

Tjekliste: De vigtigste produkter til den første tid