Cybex Sirona S i-Size Autostol, Autumn Gold
Zoom

Cybex

Cybex Sirona S i-Size Autostol, Autumn Gold

Gold Nyhed Fri fragt
Midlertidigt udsolgt
Vælg farve: Rød
Midlertidigt udsolgt
3.999 kr
Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Sirona S i-Size er en vendbar autostol med medfølgende base, der kan bruges bagudvendt til dit barn er op til 105 cm. Stolens nye design sikrer at dit barn har masser af benplads, selv i små biler. Nakkestøtten har tolv højdeindstillinger og den integrerede sele tilpasser sig nakkestøttens position, så du kan være helt sikker på at sikkerhedsselen altid har den korrekte indstilling i forhold til dit barns højde. Sirona S i-Size er en del af Cybex populære Gold-serie.

- Vinder af Red Dot Design Award
- Godkendt af ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild og Auto Motor Sport

Sædet kan vippe i fem positioner og er udrustet men en fempunktssele, så dit barn altid kan sidde godt og sikkert på køreturen. Stolen er let at klikke i Cybex M i-Size-basen, som du sætter fast i bilens ISOFIX. Basen bliver siddende i bilen, så det er let for dig at transportere stolen uden at tage dit barn ud.

Sirona S i-Size er udstyret med det lineære sidekollisionssystem Linear Side-impact Protection. Systemet absorberer den kraft der opstår ved eventuelle sidekollisioner og leder den væk fra dit barn. Beskyttelsen udfoldes i den side, der er nærmest bildøren. Sammen med den energiabsorberende skal, vil Sirona S i-Size beskytte dit barn i alle situationer.

- Passer til børn op til 19 kg (ca. 3 år)
- Lineær sidekollisionsbeskyttelse
- Energiabsorberende skal
- Vipbar i fem positioner
- Justerbar nakkestøtte i tolv positioner
- Justerbar fempunktssele
- Base medfølger

Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide

Artikelnummer: 10107064

Kundebilleder

Information

Godkendelse i-Size
Retning Vendbar
Seletype Fempunktssele
Montering ISOFIX
Base
Justerbart ryglæn Ja
Maksimal belastning 18
Højde (cm) 63,5
Længde (cm) 70
Bredde (cm) 43
Aftageligt betræk Ja
Garanti 1 år
Vaskeanvisning Maskinvask
30°C
Vægt (kg) 15