Recaro Salia Select Autostol m. Indlæg, Teal Green
Zoom

Recaro

Recaro Salia Select Autostol m. Indlæg, Teal Green

Fri fragt
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
3.249 kr
Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

Salia Elite er en mangfoldig autostol med spædbarnsindlæg fra Recaro. Stolen passer til nyfødte og børn op til ca. 4 år. Den er godkendt til brug op til 18 kg. Salia Elite Select gør hverdagen lettere for både barn og forælder – perfekt til børnefamilien.

Stolen kan roteres 360 grader, hvilket gør det lettere for forælderen at få barnet ind og ud af stolen. Et tydeligt display viser, når stolen er korrekt monteret. Du monterer stolen bagudvendt på en ISOFIX-base. Autostolen er fremstillet af materialer af høj kvalitet og udstyret med memory foam i hovedstøtten samt lufthuller i siderne, der sikrer god ventilation. Stolen har fempunktssele, justerbar nakkestøtte og en stor kaleche, der beskytter dit barn mod solens stærke stråler.

Salia Elite er udstyret med den patenterede beskyttelse HERO, der forhindrer, at selen vrider sig og sidder skævt, hvilket sikrer en behagelig og sikker køretur.

- Fempunktssele
- Enkel montering med ISOFIX-bas og farveindikatorer
- Bagudvendt
- For nyfødte og op til 5 år
- Højdejusterbar nakkestøtte og behagelig hovedstøtte
- Kaleche med solbeskyttelse UPF 50.
- Spædbarnsindlæg medfølger

Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide

Artikelnummer: 10084846

Kundebilleder

Information

Retning Bagudvendt
Maksimal belastning 15
Højde (cm) 69
Længde (cm) 68
Bredde (cm) 44
Anbefalet højde (cm) 105
Vaskeanvisning Aftørres med en opvredet klud
Vægt (kg) 2,9