BeSafe

BeSafe iZi Modular RF X1 Inkl. Base, Premium Car Interior Black

Fri fragt
Midlertidigt udsolgt
Midlertidigt udsolgt
5.198 kr
Overvåg lagerstatus
  • Prisgaranti
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • 365 dages returret

Beskrivelse

BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size er en opdateret version af den populære iZi Modular RF i-Size og tilbyder præcis som sin forgænger høj sikkerhed og komfort for dit barn. Godkendt i plustesten – verdens strengeste kollisionstest.

BeSafe iZi Modular RF i-Size klikkes let fast i iZi Modular i-Size-basen, og flere indikatorer viser tydeligt, når den er korrekt monteret, hvilket mindsker risikoen for fejlmontering. Basen kan justeres, så der er mere benplads til dit barn, hvilke betyder, at børn op til mindst fire år kan køre bagudvendt.

Med den justerbare nakkestøtte og selen passer iZi Modular til dit barn i takt med, at det vokser. Autostolen har magneter, der gør det lettere at håndtere bæltet og gør stolen mere brugervenlig. iZi Modular kan indstilles i flere hældningsniveauer med én hånd. Den bløde hovedstøtte er desuden udstyret med den nye Dynamic Force Absorber, der giver optimal beskyttelse og absorberer krafterne ved en eventuel sidekollision.

iZi Modular har præsteret meget godt i de udførte kollisionstests og overholder de strenge krav i UN r 129 (i-Size). SIP+ (Side Impact Protection+) placeres på siden af autostolen i retning mod bildøren og øger sikkerheden ved en eventuel sidekollision, så dit barn oplever endnu bedre beskyttelse.

- Godkendt til bagudvendt 61–105 cm
- Monteres på ISOfix-basen med et enkelt klik


BeSafe iZi Modular RF kan kun bruges sammen med iZi Modular i-Size basen. Basen medfølger i pakken.

Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole: - Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år. - Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt. - Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen. - Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.

Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide

Artikelnummer: 905964

Kundebilleder